top of page
  • kris9449

Leen geld voor uw vakantie

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

We willen er allemaal wel eens even tussenuit. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur en gewoonweg genieten in binnen –of buitenland. Of misschien heeft u wel al lang een grote reis op uw bucketlist staan die u nu gaat maken. Maar op vakantie gaan, waar dan ook, kan duur uitvallen. U gaat op hotel, huurt een appartement, neemt misschien wel het vliegtuig en doet ter plaatse nog allerlei leuke uitstappen die uw vakantie compleet maken. Toch is dit geen reden om thuis te blijven! Met de vakantielening kan u uw vakantie financieren en op reis gaan zonder dat dit een aanslag moet zijn op uw budget.

Wat is de vakantielening?

De vakantielening is een lening op afbetaling waarmee u uw volledige reis kan financieren. U leent dus het bedrag dat u nodig heeft om comfortabel op reis te gaan en betaalt daarna maandelijks het geleende bedrag weer af. Net omdat de vakantielening een vaste rentevoet heeft, zal uw maandelijkse aflossing elke maand hetzelfde zijn. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.


Wel of niet lenen voor een vakantie?

De vraag die u zich wellicht al gesteld heeft: moet ik nu wel of niet lenen voor een vakantie? Natuurlijk beslist u dit volledig zelf, maar in sommige situaties kan het zeker nuttig zijn. Wanneer u geld leent om op vakantie te gaan, komen uw financiële reserves wellicht minder in gedrang. Bovendien kan u uw vakantie over een bepaalde periode afbetalen en hoeft u dus niet het volledige bedrag in één keer te betalen. Ook wanneer uw vakantiegeld te laat gestort wordt of wanneer u graag uw droomreis wil maken, zal u er zeker plezier uit halen om met de vakantielening uw vakantie te financieren. Natuurlijk is het niet aan te raden om voor elke citytrip geld te lenen, want geld lenen kost ook geld.


Hoeveel kan u lenen voor uw vakantie?

Het bedrag dat u leent, kan u zelf kiezen. U leent dus net zoveel u nodig heeft om zorgeloos op reis te kunnen vertrekken. Wanneer u een kleine reis maakt, zal u hoogstwaarschijnlijk minder lenen dan wanneer u een grote reis maakt.

Natuurlijk zullen we u bij Hello Deevie steeds goed begeleiden en kijken we samen met u hoeveel u kan lenen voor uw reis. We zorgen voor een lening op maat, gebaseerd op uw financiële situatie. Op die manier kunnen we erop toezien dat de maandelijkse aflossing haalbaar is zodat uw maandelijks budget niet overbelast wordt. Vertrekt u binnenkort op reis of bent u volop bezig met het plannen van uw droomreis? Vraag dan uw lening aan via het online aanvraagformulier of contacteer ons op 52/50.69.20 of via info@hellodeevie.be

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page