top of page

Hypothecaire lening

Hebt u een woning op het oog? Of misschien wel een bouwgrond. Wat uw plannen ook zijn, geef ze vorm dankzij onze hypothecaire lening met als doel de aankoop van een woning, appartement of bouwgrond.

Ultiem woonplezier dankzij de hypothecaire lening.

Hebt u een huis op het oog waar u maar al te graag uw thuis van wenst te maken? Of speelt het al een tijdje in uw achterhoofd om een bouwgrond aan te kopen? Wij helpen u naar een voordelige hypothecaire lening. Zo krijgen uw plannen eindelijk vorm. Uw hypothecaire lening berekenen kan in slechts enkele stappen.


De aankoop van een huis of bouwgrond wordt steeds duurder. Omdat het hierdoor steeds moeilijker wordt om dit te financieren, stellen wij voor u te helpen bij de zoektocht naar een hypothecaire lening. De hypothecaire lening is een lening voor de aankoop van een bepaald vastgoed waarbij de woning, bouwgrond of ander onroerend goed dient als onderpand, dit is dus de hypotheek.


Omdat het uiteraard belangrijk is dat u een comfortabel leven kunt leiden, helpen wij u graag bij de zoektocht naar de hypothecaire lening die uw budget zo minimaal mogelijk belast. Dit doen wij door bij verschillende maatschappijen te vergelijken en zo af te toetsen welke mogelijkheden er zijn en aan welke voorwaarden en tarief. Zo zijn er geen onaangename verrassingen voor u.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Wenst u een hypothecaire lening aan te vragen? Dit kunt u doen door hieronder op 'vraag uw hypothecaire lening aan' te klikken. Zo kunt u eenvoudig uw hypotheekrente berekenen.

 

Hebt u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons via telefoon op het nummer 052/50.69.20. Of via ons contactformulier. Moeilijkheden met het online invullen? Download ons aanvraagformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 


*Kredietvorm: hypothecaire krediet met (on)roerende bestemming. De bepalingen met betrekking tot hypothecair krediet in hoofdstuk 2 van titel 4 van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving zijn van toepassing

bottom of page