Hypothecaire lening

Hebt u een woning op het oog? Of misschien wel een bouwgrond. Wat uw plannen ook zijn, geef ze vorm dankzij onze hypothecaire lening met als doel de aankoop van een woning, appartement of bouwgrond.

Ultiem woonplezier dankzij onze hypothecaire lening.

 

Hebt u een huis op het oog waar u maar al te graag uw thuis van wenst te maken? Of speelt het al een tijdje in uw achterhoofd om een bouwgrond aan te kopen? Met onze voordelige hypothecaire lening krijgen uw plannen eindelijk vorm. Uw hypothecaire lening berekenen kan in slechts enkele stappen.

 

De aankoop van een huis of bouwgrond wordt steeds duurder. Omdat het hierdoor ook steeds moeilijker wordt om dit te financieren hebben wij onze hypothecaire lening voor u klaarstaan. De hypothecaire lening is een lening voor de aankoop van een bepaald vastgoed waarbij de woning, bouwgrond of ander onroerend goed dient als onderpand, dit is dus de hypotheek.

 

Omdat het uiteraard belangrijk is dat u een comfortabel leven kunt leiden, hebben wij ervoor gezorgd dat onze hypothecaire lening uw budget zo minimaal mogelijk belast. Dit doen wij door 2 zaken. Enerzijds kennen wij u een hypothecaire lening toe die volledig is aangepast aan uw huidige financiële situatie en anderzijds vertellen wij u op voorhand hoeveel u iedere maand zult moeten aflossen. Geen onaangename verrassingen dus


Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Wenst u een hypothecaire lening aan te vragen? Dit kunt u doen door hieronder op 'vraag uw hypothecaire lening aan' te klikken. Zo kunt u eenvoudig uw hypotheekrente berekenen.

Hebt u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons via telefoon op het nummer 052/50.69.20. Of via ons contactformulier. Moeilijkheden met het online invullen? Download ons aanvraagformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 *Krediet onderworpen aan de Wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet.