top of page

Investeringskrediet

Met het investeringskrediet financiert u uw investeringen. Maak uw plannen waar dankzij het investeringskrediet van HelloDeevie.

Ondernemen met een duwtje in de rug

Als zelfstandige, ondernemer of beoefenaar van een vrij beroep is extra financiële ademruimte geen overbodige luxe. Zelfs indien u de nieuwe bedrijfsmiddelen zelf kan betalen, is het voor bedrijven vaak belangrijk om voldoende liquide reserves te hebben. Met het investeringskrediet krijgt u extra budget waarmee u al uw investeringen kan financieren. Dus waarom wachten om te investeren?

vinkje-oranje.png

Voor tal van professionele doeleinden

vinkje-oranje.png

Grote en kleine bedragen

vinkje-oranje.png

Vaste looptijd

vinkje-oranje.png

Terugbetalingen via aflossingsplan

Wat is het investeringskrediet?

Als bedrijf kan u uw investeringen financieren met een investeringskrediet. Het investeringskrediet is uitsluitend bestemd voor professionele doeleinden. Een particulier kan dus geen investeringskrediet aanvragen. Bovendien kan u zowel kleine als grotere bedragen lenen. Om het voor u nog duidelijker te maken, sommen we hier enkele voorbeelden op: 

  • Opstarten van een nieuwe zaak

  • Aankoop van bedrijfsvoertuigen

  • Aankoop van vastgoed

Maar wat is nu de looptijd van een investeringskrediet? U kan een investeringskrediet op middellange of lange termijn aangaan en heeft een vaste looptijd. Wel kan de looptijd van de lening nooit langer lopen dan de economische levensduur van wat gefinancierd wordt. Gedurende deze looptijd betaalt u de lening af via een vooraf bepaalt aflossingsplan.

Wenst u meer info over ons investeringskrediet? Contacteer ons dan vrijblijvend. Onze kredietspecialisten bespreken samen met u de mogelijkheden en zoeken constructief naar de meest geschikte oplossing. Zo kan u verder ondernemen zonder zorgen.

Waarom kiest u voor het investeringskrediet?

  • Het is flexibel, want u kiest zelf de looptijd, het bedrag en het kan gebruikt worden voor tal van doelen.

  • Het is fiscaal voordelig, want de financiële lasten zijn fiscaal aftrekbaar.

  • U hebt de zekerheid dat u beschikt over financiële middelen, waardoor u kan investeren op het moment dat het voor u past.

Wat is investeringskrediet

Schulden of BTW-RSZ achterstand?

Bij HelloDeevie helpen we zelfstandigen in moeilijkheden. Ontdek wat de mogelijkheden zijn.

calculate.jpeg
bottom of page