top of page

Lenen als zelfstandige

Als zelfstandige moet u keer op keer tot het uiterste gaan. Wij weten dat dit soms tot moeilijke situaties kan leiden op financieel vlak. Daarom staat onze lening voor zelfstandigen voor u klaar.

Blaas uw carrière nieuw leven in

 

 

Als zelfstandig ondernemer bent u ongetwijfeld een man/vrouw die van vele markten thuis is. Omdat u weet dat het belangrijk is om te investeren in de toekomt bent u hier terecht gekomen. 

Omdat wij het alleen maar kunnen toejuichen dat u het heft in eigen handen wil nemen hebben wij onze lening voor zelfstandigen ter beschikking. 


Deze lening is een lening speciaal voor beroepsdoeleinden.

 

Hebt u enkele facturen die nog betaald moeten worden? Of hebt u geld nodig om een busje aan te schaffen om uw beroep uit te kunnen oefenen?

Achterstand RSZ of achterstand BTW?

Wat de reden ook is, wij als zelfstandigen helpen elkaar en daarom kunt u bij HelloDeevie uw lening voor zelfstandigen aanvragen tegen een zeer aantrekkelijke rentevoet.

U als zelfstandige van uw KMO kunt bij ons terecht voor een lening op afbetaling, hypothecaire lening of zelfs gewoon voor een geldreserve. Naargelang uw situatie kunnen we samen met u bekijken wat de beste optie is.

 

Hoe als zelfstandige, ondernemer of KMO een lening aanvragen?

Dit kunt u doen door hieronder op 'klik hier om uw aanvraag te doen' te klikken.

bottom of page