top of page
  • kris9449

Onze lening op afbetaling op uw maat.

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

De lening op afbetaling, een term die u waarschijnlijk al vaker tegenkwam. Maar wat houdt dat nu juist in? En hoe stemmen wij onze lening op afbetaling af op uw maat?


Wenst u meteen over te gaan tot de leningsimulatie van uw lening op afbetaling? Vraag uw lening op afbetaling hier aan.


Wat is een lening op afbetaling?

De lening op afbetaling is een lening waarbij u een zelfgekozen bedrag leent gedurende een bepaalde periode. Het geld van de lening op afbetaling kunt u gebruiken voor alle kosten en uitgaven. Hieronder een voorbeeld.

Stel, u hebt de plannen om uw woonkamer een nieuwe inrichting te geven. Nieuwe meubels, nieuwe tv, ... De kosten stapelen zich dan al snel op en u bent bijgevolg genoodzaakt om een lening aan te gaan.


Hoe stemmen wij de lening op afbetaling af op uw maat?

In de zoektocht naar een lening op afbetaling is het uiteraard belangrijk dat u zich niet zomaar een lening laat aanpraten, maar zelf op uw strepen staat. U zult de lening immers zelf maandelijks moeten afbetalen dus het is aan te raden om de lening af te stemmen op uw financiële situatie.


U kiest dus zelf:

- het bedrag dat u wilt lenen

- de looptijd van het krediet

- de maandelijkse aflossing


Wat is het verschil met een persoonlijke lening?

Een lening op afbetaling en een persoonlijke lening zijn in feite synoniemen. Beide leningen zijn bedoelt voor de financiering van uw persoonlijke projecten of plannen. Wat we wel vaker zien is dat banken de term persoonlijke lening iets aantrekkelijker vinden om hun producten te verkopen. Maar de officiële naam van een persoonlijke lening is een lening op afbetaling.


Waar moet ik op letten bij de aanvraag van een lening op afbetaling?

Bij het aanvragen van een lening op afbetaling of persoonlijke lening is het voornamelijk belangrijk dat u er rekening mee houdt hoeveel u kan lenen zonder uw maandelijkse budget overmatig te belasten. Denk hierbij zeker ook aan de maandelijkse interesten die bovenop het geleende bedrag komen.


Vraag uw lening op afbetaling hier aan.



Lening op afbetaling
Lening op afbetaling


198 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page