top of page

Bij HelloDeevie geloven we erin dat u niet steeds grote bedragen moet lenen als u dat niet nodig heeft. Daarom zorgen we er bij HelloDeevie voor dat u al vanaf 1300 euro een minilening kan aangaan. Want een minilening betekent een mini maandaflossing!

Een minilening is een lening op afbetaling*, ook wel een persoonlijke lening genoemd, voor kleinere bedragen. Denk daarbij aan bedragen tussen de 1300 euro en de 5000 euro. Zoals u al doet vermoeden, leent u net zoals bij de lening op afbetaling, het bedrag dat u nodig heeft. Dat bedrag betaalt u daarna maandelijks af.

 

 

De minilening is dus ideaal voor de financiering van kleinere aankopen, zoals een gsm of computer. Of misschien heeft u uw facturen wel laten opstapelen en heeft u extra budget nodig om deze in één keer te kunnen betalen. Welk klein project u ook in gedachten heeft, met de minilening kan u uw schulden of aankopen sowieso financieren. 

Niet elke kredietgever biedt een minilening aan. Bij HelloDeevie kan u dit wel! Wij willen u ook helpen bij de financiering van uw klein project. Wanneer wij een minilening toekennen, kijken wij steeds goed naar uw huidige financiële situatie zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft. 

 

Gaat u graag een minilening aan? Vul dan ons online aanvraagformulier in of bel ons. Wij helpen u graag verder!

*De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 uit boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing op dit krediet.

bottom of page