top of page

Persoonlijke lening op afbetaling aanvragen

Een persoonlijke lening is een vorm van krediet waarbij een vast bedrag wordt geleend voor een specifieke looptijd tegen een vaste rente. Deze lening wordt vaak gebruikt voor grote uitgaven.  Het bedrag wordt maandelijks afgelost in gelijke termijnen, waardoor  je precies weet waar hij aan toe is. Persoonlijke leningen op afbetaling  bieden zekerheid door hun voorspelbare betalingsschema.

Welke stappen volgen ?

Bij HelloDeevie is het aanvragen van een persoonlijke lening op afbetaling een eenvoudig en gebruiksvriendelijk proces. Volg deze stappen om uw lening aan te vragen :

Ga naar de website van HelloDeevie en vul het online aanvraagformulier in. Hierin worden enkele basisgegevens gevraagd zoals uw persoonlijke informatie, het gewenste leenbedrag en de looptijd van de lening.  Verder zijn uw huidige financien en leningen in omloop ook belangrijk.  En natuurlijk het doel van de lening.

Let op :  vul alles eerlijk en goed in,  HelloDeevie zal u helpen om een goedkeuring te bekomen,  maar dan moeten we alles over u weten.

2. Beoordeling van de aanvraag

Binnen korte tijd ontvangt u van HelloDeevie een beslissing over uw persoonlijke lening op afbetaling. Dit proces is snel en efficiënt, zodat u snel duidelijkheid heeft.  Soms, worden in dit stadium documenten gevraag zoals loonfiches.

3. Goedkeuring leningaanvraag of weigering van de aanvraag

Er wordt een afspraak voor de ondertekening van de persoonlijke lening gemaakt en u gevraagd om de benodigde documenten klaar te houden. Dit kan bijvoorbeeld een identiteitsbewijs, bewijs van inkomen en andere relevante financiële documenten omvatten.

Vaak wordt een leningaanvraag ook geweigerd.   De voornaamste redenen van weigering zijn wellicht :1) Verzwegen kredieten in omloop   2) Zwarte lijst bij de NBB  3) Buget   4) Op teveel plaatsen een lening aanvragen.  

Getuigenis van enkele klanten

Marc

SKAG f64c5d93-07ad-4ddc-986d-b1eea0df07dc JPEG.jpg
Mijn persoonlijke lening stond binnen de week op mijn rekening.  Doordat ik het geld snel nodig had is Deevie zelfs op zaternamiddag bij mij gekomen voor de ondertekening.  Thanks Deevie
bottom of page