top of page

Lenen voor uw badkamer

Geef uw badkamer een totale make-over dankzij onze lening met als doel de renovatie van uw badkamer. U kiest de badkamer, wij zorgen voor het geld.

U kiest de badkamer, wij zorgen voor de financiering.

Na al die jaren wordt het tijd voor iets nieuws, een moderne look voor uw badkamer. U ziet het al helemaal voor u, alleen de financiering ontbreekt nog. Op zo'n momenten staat Hellodeevie voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt focussen op de nieuwe badkamer, wij regelen namelijk de financiële kant. 

U kunt bij HelloDeevie lenen voor uw badkamer dankzij de persoonlijke lening. Deze persoonlijke lening* is een lening op afbetaling met als doel de renovatie van uw badkamer.


De persoonlijke lening met als doel de renovatie van uw badkamer laat u toe een bedrag tussen de €5.000 en €75.000 te lenen, zo vindt u vast en zeker een badkamer naar keuze. 

Klik hieronder op 'vraag uw renovatielening aan' om uw plannen vorm te geven.  

  

 

 

 


 

*Renovatielening, Energielening: vorm van krediet: lening op afbetaling. De bepalingen met betrekking tot consumentenkrediet in hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII van het wetboek van economisch recht zijn van toepassing

Hoeveel kan ik lenen voor mijn badkamer?

bottom of page