Lening op afbetaling

Onze lening op afbetaling is een lening waarbij u vrij over het geld beschikt. U kunt tot wel €50.000 lenen tegen een aantrekkelijke rentevoet.

Uw lening op afbetaling in alle flexibiliteit.

Een lening op afbetaling* is een lening die u geheel volgens eigen wens kunt gebruiken. De lening op afbetaling bij HelloDeevie laat u toe om een bedrag tussen de €5.000 en €50.000 te lenen, waarover u vrij beschikt. Wij zorgen dus dat het geld op uw rekening staat en u gebruikt het waarvoor u wenst.

Nieuw!

Family +

Met de lening Family + kunnen ouders hun kinderen helpen met de verwerving van hun woning. U helpt dus bij de financiering van de vastgoedinvesteringen van uw kinderen.

Family+.jpg

Wat is een lening op afbetaling?

Met de lening op afbetaling, ook wel persoonlijke lening genoemd, kan u al uw persoonlijke kosten financieren. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat u de aankoop van uw vakantie, huwelijk, een heraanleg van de tuin of zelfs de aankoop van een nieuwe gsm ermee kan financieren. Denkt u aan iets anders? Wat er ook in u opkomt, met de lening op afbetaling leent u het bedrag dat u nodig heeft voor de financiering van uw persoonlijk project. Het geleende bedrag betaalt u erna op maandelijkse basis weer af.

Bij HelloDeevie vinden we het uiteraard erg belangrijk om uw financiële situatie niet in gevaar te brengen. Wanneer u een bepaald bedrag wil lenen, kijken we steeds naar uw huidige financiële situatie. Bovendien leggen we de looptijd, de rentevoet en de maandelijkse aflossingsbedragen in een aflossingstabel op voorhand vastZo zult u steeds vooraf weten hoeveel u maandelijks zal terugbetalen en kan u controle houden over uw budget. 

Hoe kan ik de lening op afbetaling aanvragen?

Bij HelloDeevie zijn we flexibel en hebben we verschillende manieren waarop u uw lening op afbetaling kan aanvragen.

  1. Lening aanvragen via het online aanvraagformulier

  2. Lening aanvragen door ons te mailen of te telefoneren

Heeft u graag extra informatie over de lening op afbetaling van HelloDeevie? Wij onderzoeken uw financiële situatie zeer grondig waardoor wij verder kunnen gaan dan bij een routine kredietaanvraag. Contacteer ons en wij helpen u snel verder. Wij staan voor u klaar!

1

Uw lening in 6 stappen

Vraag uw lening aan

Vraag uw lening online, via telefoon of via e-mail aan. Wat voor u het makkelijkste is!

*Lening op afbetaling onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 1) van het Wetboek van Economisch Recht