top of page
Vakantielening.jpg

Vakantielening

Even uitblazen onder de Spaanse zon? Of liever een sportieve bergvakantie met het gezin? Wat u ook verkiest. U boekt de reis, wij zorgen voor het geld.

Extra budget voor uw vakantie met de vakantielening!

Wegdromen aan de Costa-del-sol met een cocktail in de hand, een sportieve wintervakantie met het gezin of een vakantie in eigen land? U wilt er met andere woorden zo snel mogelijk tussenuit! Maar uw budget laat dat misschien niet toe. Vertrek dan alsnog op vakantie met de vakantielening van Hello Deevie, want thuisblijven is geen optie. Bij Hello Deevie werken we op maat van de klant. U vertelt ons uw vakantieplannen en wij gaan op zoek naar de ideale vakantielening. 

Wat is een vakantielening?

Een vakantielening is een lening op afbetaling* die u toelaat geld te lenen om uw reisplannen te financieren. ​ De vakantielening heeft altijd een vaste rentevoet, waardoor u maandelijks hetzelfde bedrag afbetaalt. En dit gedurende een vooraf aangegeven periode.

Met de vakantielening kan u dus uw kosten spreiden over verschillende maanden en hoeft u niet alles in één keer te betalen. 

Hoeveel kan u lenen voor uw vakantie?

U gaat op hotel, huurt een appartementje, neemt het vliegtuig en doet misschien wel enkele uitstapjes ter plaatse. Als u een fijne vakantie wil, lopen de kosten al snel op. Daarom laten wij u zelf kiezen hoeveel u wenst te lenen, en dit tot wel €30.000. Het maandelijkse aflossingsbedrag kiest u ook zelf, geheel volgens eigen budget en financiële toestand. Natuurlijk moet u deze keuze niet alleen maken en zal Hello Deevie u steeds begeleiden. Zo zullen wij rekening houden met uw financiële situatie wanneer u een vakantielening aanvraagt. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw financiële situatie stabiel blijft en kan u ten volle genieten van uw vakantie!

Regel uw geldzaken op voorhand en vertrek op vakantie zonder zorgen!

*De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 uit boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing op dit krediet.

bottom of page