top of page
  • kris9449

Start het schooljaar op een geslaagde manier!

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

In september gaat het nieuwe schooljaar dan toch weer van start. Dat betekent dat er in de komende week weer heel wat van uw tijd naar uw kinderen zal gaan. Ze hebben nieuwe kleren nodig, nieuw schoolmateriaal en willen zich inschrijven voor een naschoolse activiteit. Gaat uw kind naar het middelbaar of hoger onderwijs? Dan wilt u misschien wel investeren in een eigen laptop. Kortom, september is een dure maand en we weten dat dit kan doorwegen op het gezinsbudget. Daarom willen wij u bij HelloDeevie niet aan uw lot overlaten. Ontdek hieronder onze tips.


Hoe financiert u de schoolkosten dit jaar?

Vraag uw lening op maat aan

Bij HelloDeevie willen we u helpen bij de start van het nieuwe schooljaar. Er komen immers heel wat kosten bij kijken en dat is niet steeds voor iedereen makkelijk te financieren. Daarom kan u bij ons een persoonlijke lening afsluiten. Daarmee kan u al de schoolkosten financieren, gaande van een nieuwe boekentas, nieuwe kleding tot een nieuw busabonnement of een nieuwe laptop. Op die manier zorgt u ervoor dat september geen aanslag hoeft te zijn op uw gezinsbudget en kan u uw kind een goede start geven. Wij begeleiden u graag persoonlijk verder in uw beslissing om een lening aan te vragen. Contacteer ons vrijblijvend of vraag meteen uw lening aan.


Bekijk of u recht heeft op een studietoelage

Sommige gezinnen hebben recht op een studietoelage van de Vlaamse overheid. Hiervoor dient u wel aan een aantal criteria te voldoen. Er wordt rekening gehouden met uw inkomen, uw nationaliteit, uw gezinssituatie en met de opleiding van uw kind. Ga dus steeds op tijd na of u al dan niet in aanmerking komt voor een studietoelage.


Stapsgewijs het nieuwe schooljaar in

  1. Aankoop van vervoersabonnement

  2. Aankoop schoolmateriaal (mappen, schrijfmateriaal, boekentas, kaftpapier, laptop,...)

  3. Nieuwe herfstkleding

  4. Anticipeer op de schoolfacturen die eraan komen

  5. Een inschrijving op de favoriete buitenschoolse activiteit van uw kind (jeugdbeweging, muziek, dansen, voetbal, tennis,...)

  6. Denk aan het mondmasker van uw kind
67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Los comentarios se han desactivado.
bottom of page