top of page
  • kris9449

Lenen voor uw huwelijk

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

Gaat u binnenkort trouwen met de partner van uw dromen? Dan wil u hoogstwaarschijnlijk een trouwfeest organiseren met alles erop en eraan. Maar dat kost geld en dat heeft u misschien niet meteen voorhanden. Daarom zullen veel koppels geld lenen voor hun trouwfeest. Zo kunnen zij zonder geldzorgen genieten van hun speciale dag.


Beleef een onvergetelijk huwelijk

U en uw partner zijn recent begonnen aan de planning van het huwelijk. Het zal u dan ook snel opvallen dat er aan een huwelijk een stevig kostenplaatje vast hangt. Denk maar aan de trouwkledij, de feestzaal, de fotograaf, de honeymoon, de uitnodigingen enzovoort.


Wanneer u een huwelijk wil met alles erop en eraan is het hoe dan ook belangrijk om op voorhand na te denken over de kostprijs van uw huwelijk. Zo kan u uw geldzaken op voorhand regelen en hoeft u hier niet meer aan te denken na uw huwelijk. Met de huwelijkslening van HelloDeevie kan u de kosten van uw huwelijk dekken. Een huwelijkslening is een lening op afbetaling. Hierbij leent u het bedrag dat u nodig heeft en betaalt u nadien het geleende bedrag maandelijks terug. Bij HelloDeevie vergelijken we de leningen van verschillende kredietmaatschappijen waardoor we steeds op zoek kunnen gaan naar de beste optie.


Bent u bezig met de organisatie van uw huwelijk en bent u nog op zoek naar extra budget? Dan helpt HelloDeevie u graag verder met de huwelijkslening. We bekijken samen met jullie hoeveel budget jullie nodig hebben om het huwelijk te organiseren. Zo leent u nooit te veel, maar ook niet te weinig.


Indien u bijkomende vragen heeft kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.




91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Commenting has been turned off.
bottom of page