top of page
  • kris9449

Kan ik lenen zonder vast contract?

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

Werken op basis van een vast contract is steeds minder evident. Tegenwoordig zullen we meer en meer aan de slag gaan via een interim. Dit heeft immers heel wat voordelen voor de werkgever en kan bovendien ook de opstap zijn naar een vaste job. Hierdoor is geld lenen zonder vast contract ook steeds toegankelijker geworden.


Geld lenen zonder vast contract

Lenen wanneer u werkt op basis van een vast contract geeft een zekere stabiliteit waardoor de kans dat u een lening krijgt met een vast contract groter is. Dit wil echter niet zeggen dat u niet kan lenen wanneer u een interim doet. Geld lenen via een interim of op basis van een tijdelijk contract is dus zeker mogelijk geworden. Kredietverleners zullen uw aanvraag wel grondiger doornemen en de voorwaarden zullen doorgaans strenger zijn. In bepaalde omstandigheden zal de kans dat u een lening krijgt wanneer u als interim werkt groter worden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u al enkele jaren als interim werkt of wanneer uw partner wel een vast contract heeft.


Werkt u als interim en wil u graag een lening aanvragen? Bij HelloDeevie hebben we leningen voor verschillende doeleinden. Indien u bijkomende vragen heeft kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij geven u graag advies op maat zodat u met de nodige informatie uw lening kan aangaan.


Wenst u meteen uw lening aan te vragen bij HelloDeevie? Vul dan ons online aanvraagformulier in of contacteer ons telefonisch op 052/50.69.20


984 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page