top of page
  • kris9449

Hoeveel kan ik lenen?

Bijgewerkt op: 18 okt. 2021

Op zoek naar een lening blijft de belangrijke vraag uiteraard: Hoeveel kan ik lenen? In volgend artikel wordt uitvoerig besproken wat er belangrijk is in de zoektocht naar de geschikte lening en wat u zeker in het oog moet houden.


Wenst u meteen te berekenen hoeveel u kunt lenen? Klik dan hier.


Hoeveel kan ik lenen? De belangrijke vraag in de zoektocht naar de ideale lening.

Eerst en vooral is het belangrijk dat u er even bij stilstaat waarvoor u wenst te lenen en een moment neemt om te berekenen hoeveel geld u hiervoor nodig hebt. Dit noemen wij doelgericht geld lenen.


Kan ik meer geld lenen als ik de leningaanvraag samen met mijn partner doe?

Het korte antwoord op deze vraag is uiteraard ja. Meer nog, als u getrouwd bent is het wettelijk gezien niet toegelaten dat slechts één van de twee partners een lening aangaat op enkel zijn/haar naam. Dit is zo bepaald om te vermijden dat één partner het gezinsinkomen overmatig zou belasten. Indien u aan de voorwaarden voldoet, raden wij u een persoonlijke lening aan.


Hoeveel geld kan ik lenen als alleenstaande?

Als alleenstaande vormen zich er geen obstakels indien u niet gemeld staat op de zwarte lijst. U kunt uw persoonlijke lening hier aanvragen. Wij zullen er natuurlijk telkens op toezien dat onze persoonlijke lening steeds is afgestemd op de financiële situatie van onze klant.


Hoeveel kan ik lenen als andersvalide?

Indien u over een (tegemoetkomings)uitkering beschikt kunt u geld lenen, aangezien dit wordt gezien als een stabiel inkomen. Vraag uw lening op afbetaling hier aan.


Hoeveel kan ik lenen als werkloze?

Indien u niet werkt en dus over een werkloosheidsuitkering beschikt, is het niet mogelijk om geld te lenen. Dit komt omdat zo'n uitkering niet wordt gezien als een stabiel inkomen.


Ontdek onze vormen van geld lenen.


Hoeveel kan ik lenen?


820 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page