top of page
  • Francois Munier

geld lenen bij een makelaar van Cofidis

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

Cofidis is een bekende kredietverstrekker in België en biedt verschillende soorten leningen aan, waaronder persoonlijke leningen, autoleningen en renovatieleningen. Cofidis werkte tot enkele jaren geleden echter niet met makelaars, dus als je geld wou lenen bij Cofidis, moest je rechtstreeks contact opnemen met de kredietverstrekker.


Ondertussen werkt Cofidis wél met makelaars samen om kredieten te verstrekken; in alle veiligheid. Zo is HelloDeevie.be reeds geruime tijd partner en kredietmakelaar van Cofidis waar u dus terecht kunt voor kredietaanvragen.


Maar hoe werkt Cofidis?


Om geld te lenen bij Cofidis, moet je minimaal 18 jaar oud zijn, een vaste verblijfplaats in België hebben en een regelmatig inkomen hebben. Je kunt een lening aanvragen bij Cofidis door het online aanvraagformulier in te vullen op de website van de makelaars die voor Cofidis werken of door telefonisch contact op te nemen met hun klantenservice.


Voordat je een lening afsluit bij Cofidis of een andere kredietverstrekker, is het belangrijk om de kosten en voorwaarden van de lening te begrijpen en ervoor te zorgen dat je de lening op tijd kunt terugbetalen. Het niet nakomen van de betalingsverplichtingen kan leiden tot extra kosten en kan je kredietwaardigheid negatief beïnvloeden


is Cofidis een stabiele kredietverstrekker?Ja, Cofidis is een stabiele kredietverstrekker en heeft een solide reputatie in België. Het bedrijf is opgericht in 1982 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste kredietverstrekkers van het land. Cofidis maakt deel uit van de Franse bankgroep Crédit Mutuel, wat bijdraagt aan hun financiële stabiliteit.

Cofidis is een gereguleerde kredietverstrekker en is aangesloten bij de Belgische Vereniging van Financiële Bedrijven (BVB), die toezicht houdt op de activiteiten van de kredietverstrekkers in België en de naleving van de Belgische wetgeving inzake kredietverlening controleert.

Daarnaast heeft Cofidis een goede reputatie op het gebied van klantenservice en transparantie. Het bedrijf biedt duidelijke informatie over de kosten en voorwaarden van leningen en heeft een klantvriendelijke benadering bij het afhandelen van klachten en vragen van klanten.

Het is echter belangrijk om altijd verantwoord om te gaan met leningen en krediet, ongeacht de kredietverstrekker. Zorg ervoor dat je de kosten en voorwaarden van de lening begrijpt en dat je de lening op tijd kunt terugbetalen. Dit zal je helpen om je kredietwaardigheid op te bouwen en te behouden, en ervoor zorgen dat je in de toekomst gemakkelijker toegang hebt tot krediet tegen gunstige tarieven en voorwaarden.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page