top of page
  • kris9449

Financieel rondkomen in tijden van het Coronavirus

Bijgewerkt op: 24 aug. 2021

Voor erg veel mensen is het financieel bang afwachten de laatste tijd. Het beruchte Corona virus (Covid-19) speelt hierin een grote rol. Onze klantendienst ontvangt de laatste week erg veel telefoontjes van bezorgde klanten.


Haast alle sectoren worden getroffen door dit virus. Hierdoor ziet de toekomst er voor veel mensen onzeker uit. De horeca wordt hard getroffen en daarnaast zien wij dagelijks gevallen van mensen die tijdelijk werkloos zijn.Deze tijdelijke werkloosheid kwam erg onverwacht. Hierdoor heeft de gemiddelde Belg zich niet kunnen voorbereiden om een extraatje opzij te zetten.

Rondkomen in crisistijden is een kwestie van prioriteiten stellen.

Prioriteiten stellen is erg belangrijk wanneer u plots een deel van uw inkomen ziet wegvallen. Maar wat houdt dit nu precies in? Hieronder geven wij u enkele tips om zo zuinig mogelijk te leven.


1. Hou een overzicht bij van wat je uitgeeft.

Zo weet je ten alle tijden waaraan je je geld besteed en hoeveel ’overschot’ je nog hebt.


2. Wees zuinig.

Dit is misschien wel ons belangrijkste advies. Er zijn enorm veel zaken waarop u kan bezuinigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gas, water en elektriciteit.


3. Koop bewuster.

Hiermee bedoelen we dat je best twee keer nadenkt alvorens je een aankoopt doet. Koop uitsluitend zaken die essentieel zijn. Daarnaast is het ook altijd een goed advies om voor huismerken te kiezen in de supermarkt, want deze zijn een stuk goedkoper.


Na het lezen en uitproberen van onze tips alsnog nood aan financiële hulp. Praat met een van onze experten Tel. 052/50.69.20 .73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page