top of page
  • kris9449

3 voordelen van geld lenen zonder bank

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

Denk je erover na om een lening af te sluiten? Dan zal het eerste wat in je opkomt je eigen bank zijn. De bank waarbij je een zichtrekening hebt, want dat is nu eenmaal de gewoonte. Wist je dat er tegenwoordig ook andere mogelijkheden zijn? Zo zijn er heel wat kredietverstrekkers die ook leningen verschaffen. En dat kan zo zijn voordelen hebben. We bespreken er hieronder drie.


1. Meer mogelijkheden tot lenen omdat wij met verschillende partners werken.

Doordat HelloDeevie zelf geen kredietgever maar een kredietbemiddelaar is, gaan wij voor u opzoek naar de ideale oplossing bij één van onze partners ( kredietverstrekkers). Wij houden hierbij altijd rekening met uw budget.


2. Snellere service

We kennen het allemaal: de loketten bij de banken. Ongetwijfeld een grote ergernis bij veel mensen en bovendien zeer onpersoonlijk en tijdrovend. Kredietverstrekkers maken dan ook komaf met die vervelende loketten. Wanneer je een lening aanvraagt bij een kredietverstrekker via ons als bemiddelaar zal je sneller antwoord krijgen. Dit komt omdat je gemakkelijk alles online kan doen, maar natuurlijk sta je er niet alleen voor! Heb je vragen of bespreek je graag de verschillende mogelijkheden dan kan je steeds telefonisch contact opnemen of langskomen op ons kantoor in Dendermonde.


3. Persoonlijke aanpak – persoonlijk advies

Als kredietbemiddelaar weten wij dat niet ieder dossier even makkelijk is. Daarom maken wij bij HelloDeevie graag tijd vrij om naar uw situatie te luisteren en om uw situatie met u in detail te bekijken. Op deze manier kunnen we samen kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Bij HelloDeevie spreken we graag klare taal. Is uw dossier om een of andere reden niet mogelijk dan zullen wij u ook laten weten waarom.


Daarnaast gaan wij bij HelloDeevie u steeds zo volledig mogelijk adviseren. Wat verstaan wij daaronder? Wij willen de klant zo goed mogelijk adviseren en bijstaan wat ook wil zeggen dat er niet alleen voordelen zijn maar ook nadelen, bepaalde kosten. Dit alles gaan wij samen met u bespreken en overlopen. Goede service begint bij klare taal.

Vraag je graag uw lening aan zonder bank? Dan helpt HelloDeevie u graag verder.
595 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page