• Hellodeevie

3 voordelen van geld lenen zonder bank

Bijgewerkt op: aug 24

Denk je erover na om een lening af te sluiten? Dan zal het eerste wat in je opkomt je eigen bank zijn. De bank waarbij je een zichtrekening hebt. Dat is nu eenmaal de gewoonte. Maar tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden. Zo zijn er heel wat kredietverstrekkers die ook leningen verschaffen. En dat kan zo zijn voordelen hebben. We bespreken er hieronder drie.

1. Meer mogelijkheden tot lenen

Wanneer u ooit vermeld geweest bent op de zwarte lijst of u hebt al een lening in omloop, zal de bank u al snel afwijzen. Dat noemen wij te snel conclusies trekken. Kredietverstrekkers doen dit anders! Wij gaan diepgaander te werk en bekijken steeds alle mogelijkheden. Op die manier laten we niets aan het toeval over en is de kans dat u een lening krijgt ook groter.

2. Persoonlijke en snelle service

We kennen het allemaal: de loketten bij de banken. Ongetwijfeld een grote ergernis bij veel mensen en bovendien zeer onpersoonlijk en tijdrovend. Kredietverstrekkers maken dan ook komaf met die vervelende loketten. Wanneer je een lening aanvraagt bij een kredietverstrekker zal je snel antwoord krijgen. Dit komt omdat je gemakkelijk alles online kan doen. Maar natuurlijk sta je er niet alleen voor! Heb je vragen of bespreek je graag de verschillende mogelijkheden dan kan je steeds telefonisch contact opnemen of langskomen op kantoor.

3. Je kan geld lenen als je op de zwarte lijst staat indien je eigenaar bent.

Geld lenen wanneer u op de zwarte lijst staat is niet evident. Zeg maar zo goed als onmogelijk. Kredietverstrekkers hebben hier vaak wel een oplossing voor. De voorwaarde: u moet eigenaar zijn. Ben je eigenaar, sta je op de zwarte lijst en wil je kijken of je kan lenen bij HelloDeevie? Contacteer ons dan telefonisch. Wij kunnen dan bekijken wat er mogelijk is.

Natuurlijk kunnen kredietverstrekkers, net zoals banken, een controle uitvoeren bij de Nationale Bank. En pas daarna een lening toekennen. Kredietverstrekkers kunnen dus controleren of u ergens anders leningen hebt lopen en voor hoeveel geld. Zo beschermen kredietverstrekkers u tegen overkreditering. Verder heeft u ook voldoende inkomen nodig, want u moet uw lening natuurlijk kunnen terugbetalen. Heeft u geen inkomen, maar wel een uitkering? Dan is het in sommige gevallen toch mogelijk om een kleine lening aan te gaan. Uiteraard kijken we steeds of de terugbetaling van de lening haalbaar is voor u.

Vraag je graag uw lening aan zonder bank? Dan helpt HelloDeevie u graag verder.149 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven