top of page

Leningen hergroeperen

 

Hebt u verschillende leningen in omloop en raakt u het overzicht helemaal kwijt? Wij geven u de kans om uw leningen samen te voegen in de vorm van een hypothecaire lening of in de vorm van een persoonlijke lening. U houdt gegarandeerd een kleinere maandlast over.  Het nadeel van hergroeperingen is de verlenging van uw leningen in aantal terug te betalen maanden;  waardoor de totale intrestlast ook stijgt.  Dat kan zelfs zover gaan dat uw totale intrestlasten verdubbelen.   Wat is dan best?   Dat zullen we samen met u graag uitrekenen.  

Let op ,  geld lenen kost ook geld.   Hergroeperen kost ook geld.  Wellicht.

Een overname van leningen betekent:

  • Eén krediet

  • Eén maandelijkse aflossing

  • Eén kredietverstrekker

HelloDeevie helpt u bij de hergroepering van kredieten

Wanneer u verschillende leningen in omloop heeft is het vaak moeilijk om het overzicht te bewaren. Hierdoor wordt het na een tijdje vaak erg lastig om de eindjes aan elkaar te blijven knopen. 

 

Wij hebben hier een oplossing voor! U kunt uw verschillende leningen samenvoegen in een persoonlijke of hypothecaire lening. Dit wil zeggen dat u uw maandelijkse aflossing kan verlichten. U hebt dus weer extra financiële ademruimte. 

 

U houdt dus slechts 1 bedrag over dat u maandelijks moet aflossen. Zo hoeft u zich niet meer elke dag zorgen te maken en betaalt u ook nog eens minder af per maand.

Wenst u uw kredieten te groeperen? Dit kan door hieronder op 'vraag uw lening aan' te klikken. 

De voordelen van een hergroepering van kredieten

1

 

U heeft één contactpersoon. Alles wordt geregeld via HelloDeevie

2

 

Uw maandelijkse aflossing is minder zwaar en kan gespreid worden over een langere periode.

3

 

U hebt één vaste rente en weet dus exact hoeveel u maandelijks moet afbetalen.

bottom of page