top of page
zwembad-kinderen.jpg

Lenen voor een zwembad

We krijgen steeds meer tropische zomers. Daarom heeft u er misschien wel aan gedacht om een zwembad te plaatsen. Natuurlijk mag u het kostenplaatje niet vergeten. Financier uw zwembad met de persoonlijke lening van HelloDeevie. 

Een zwembad plaatsen kost geld

U wil graag een zwembad, want u wil een plonsje nemen tijdens de steeds hetere zomerdagen! Veel Belgen kiezen ervoor om een zwembad te plaatsen in hun eigen tuin. Het zorgt voor sfeer en u kan lekker genieten op een zonnige dag. U waant zich wel in het zuiden van Spanje. Natuurlijk mag u het kostenplaatje niet uit het oog verliezen. Wist u al dat u bij HelloDeevie een lening kan afsluiten om uw zwembad te financieren?

Een persoonlijke lening om uw zwembad te financieren

Een zwembad aan huis klinkt heel aanlokkelijk. Het zorgt voor ontspanning en afkoeling. Nodig uw vrienden al maar uit voor een poolparty, want sfeer is verzekerd. En niet te vergeten: zwemmen is gezond!

Vooraleer u een zwembad plaatst kan u best goed nadenken over alle kosten. De plaatsing van het zwembad, de isolatie, de veiligheid en de warmtepomp zijn allemaal zaken die erbij komen kijken. Misschien heeft u niet meteen de financiële middelen om een zwembad te plaatsen of wil u uw spaargeld niet meteen aanspreken? Dan is het mogelijk om geld te lenen om uw zwembad te bekostigen.

  • Wat? Een lening op afbetaling* om uw zwembad te financieren.

  • Hoeveel lenen? U leent het geld dat u nodig heeft om uw zwembad te kunnen plaatsen.

  • Hoeveel terugbetalen? U betaalt op maandelijkse basis het geleende bedrag terug. Natuurlijk weet u op voorhand hoeveel u maandelijks moet terugbetalen aan de hand van een vooraf vastgelegde aflossingstabel.

  • Waarom? Geniet van uw zwembad zonder u zorgen te hoeven maken over het financiële aspect.

zwembad.jpg

Op zoek naar een andere lening?

Bij HelloDeevie hebben we leningen voor alle doeleinden.

*De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 uit boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing op dit krediet.

bottom of page