top of page

Hypothecaire lening inclusief notariskosten

Dankzij onze nieuwe formule vormen de notariskosten geen probleem meer wanneer U een hypothecaire lening wenst af te sluiten.

Hypothecaire lening inclusief de notariskosten

Wanneer u een hypothecaire lening wenst af te sluiten loeren de notariskosten al snel om de hoek, dit zorgt uiteraard soms voor problemen.
Hierdoor was het voor sommige klanten in het verleden soms wel mogelijk om een hypothecaire lening aan te gaan maar niet mogelijk om het bedrag van de notariskosten te lenen.

Omdat u zelf al aanvoelt dat zulke situaties voor onaangename problemen zorgen hebben wij een nieuwe formule. De notariskosten zitten namelijk vervat in het hypothecaire krediet waardoor u altijd de notariskosten zal kunnen betalen.

Sinds 01/01/2020 is dit echter zeer moeilijk geworden omdat de NBB de regels verstrengd heeft;  eigenlijk om u als consument te beschermen.   Misschien is de som op uw rekening minder belangrijk dan uw reguliere inkomsten.   Bel ons of dus uw aanvraag online en we bekijken het samen

Uiteraard moet u zelf ook aan enkele voorwaarden voldoen, bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze medewerkers zitten nu voor u klaar:

 

Klik hier voor contact 

 

 


 

 

 

  

 

 

 

*Kredietvorm: hypothecaire krediet met (on)roerende bestemming. De bepalingen met betrekking tot hypothecair krediet in hoofdstuk 2 van titel 4 van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving zijn van toepassing

pexels-emre-can-acer-2079249.jpg
bottom of page