• Hellodeevie

Zwarte lijst maar toch geld nodig?

Bijgewerkt: 19 mei 2020

Staat u op de zwarte lijst en hebt u schulden? In zo'n geval wordt u bij uw grootbank steevast geweigerd. Maar bij ons niet, indien u eigenaar bent van uw woning.


Wenst u meteen over te gaan naar de aanvraag? Klik dan hier.


Wij vinden het belangrijk dat iedereen een tweede kans krijgt, ook wanneer u gemeld staat op de zwarte lijst. Daarom hanteren wij graag onze filosofie: nieuwe bank, nieuwe kans. Dat is dan ook precies de reden waarom wij deze blogpost hebben geschreven.


Zijn er mogelijkheden indien ik gemeld sta op de zwarte lijst?

Tot nu toe bent u waarschijnlijk al bij verschillende banken geweigerd om wille van uw vermelding op de zwarte lijst. Toch mag u de hoop niet opgeven want er zijn wel degelijk mogelijkheden indien u gemeld staat.


Wat zijn de mogelijkheden met een vermelding bij de nbb?

Uiteraard betekent uw vermelding op de zwarte lijst dat wij ons als kredietmakelaar aan bepaalde wettelijke regels moeten houden, mede ook om u te beschermen tegen een overmatige schuldenlast. Maar dit betekent uiteraard niet dat er niets mogelijk is.


Wanneer u gemeld staat op de zwarte lijst, maar toch eigenaar bent van uw woning of appartement, openen er zich nieuwe deuren. Het voelt voor u misschien niet zo aan, maar uw woning of appartement is van grote waarde.


Klik hier voor verdere informatie.


Hoe lenen met zwarte lijst vermelding?

Indien u geïnteresseerd bent in onze formule zullen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn voor u, want dit hangt uiteraard af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de waarde van uw woning, het totaal van uw schulden en de nog openstaande som van de hypotheeklening die u waarschijnlijk hebt op uw woning of appartement.


Dankzij onze formule zult u, ondanks uw vermelding op de zwarte lijst, quasi zeker al uw schulden kunnen afbetalen en daarbovenop nog een aardige som op uw rekening overhouden.


Dus uw voordeel:

- Geen schulden meer

- U neemt uw financiële situatie helemaal in eigen handen

- U zult zelfs een aardige som geld overhouden om comfortabel van te leven


Klik hier voor verdere informatie.


U begint aan een nieuw leven dat financieel veel rooskleuriger zal zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze formule of wenst u meer informatie hieromtrent?

Klik hier voor extra informatie.

Geld lenen zwarte lijst
Geld lenen zwarte lijst

353 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven