• Hellodeevie

Geweigerd bij uw bank: Ontdek de mogelijkheden.

Bijgewerkt: 16 aug 2020

U bent geweigerd bij uw bank. Dit kan uiteraard omwille van diverse redenen zijn, denk bijvoorbeeld aan gemeld staan op de zwarte lijst of al teveel kredieten in omloop hebben. Is het dan nog mogelijk om elders een lening te verkrijgen?


Grootbanken werken zeer strikt, wij hanteren een iets soepelere methode waardoor er zich nieuwe deuren openen.

Wenst u meteen uw lening aan te vragen? Klik hier.


Een kredietmakelaar werkt net iets soepeler dan een klassieke grootbank waardoor er voor u extra mogelijkheden zijn. Mede daardoor is het een goed idee om bij ons aan te kloppen indien u geweigerd bent bij uw bank.


Bekijk hieronder even de verschillende scenario's en ontdekt gaandeweg wat er mogelijk is in uw specifieke situatie.


Ik ben geweigerd bij de bank omdat ik al verschillende leningen in omloop hebt, wat is er nog mogelijk?

Dit is uiteraard afhankelijk van verschillende variabelen... denk hierbij bijvoorbeeld aan hoeveel leningen u in omloop heeft, wat de bedragen zijn van deze leningen, of u een goede betaler bent,... Maar zoals we al zeiden, wij werken soepeler dan uw grootbank. Vraag hier uw lening aan.


Wenst u uw leningen te hergroeperen? Daarover vindt u hier meer informatie.


Ik ben geweigerd bij mijn bank omdat ik op de zwarte lijst sta, wat is er mogelijk?

Als u gemeld staat op de zwarte lijst is het moeilijk om aan een lening te raken, dat staat vast. Maar net omdat u in zulke situaties elk duwtje in de rug kunt gebruiken, hebben wij een formule op de markt gebracht waarbij het mogelijk is voor mensen met een vermelding op de zwarte lijst om toch geld te lenen. De enige voorwaarde is dat u eigenaar moet zijn van uw woning of appartement. Ontdek er hier alles over.


Bent u voor een andere reden geweigerd bij de bank?

Hierboven hebben wij slechts de twee meest voorkomende situaties geschetst. Maar natuurlijk zijn er nog allerhande redenen waarom klanten soms geweigerd worden bij hun bank. Wenst u geld te lenen maar werd u eerder al geweigerd bij uw bank? Welkom bij ons. Klik hier om uw lening aan te vragen.


585 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven